Plimoli, uw platte plimo

Veren
Leer
De struisvogels variëren per geslacht in verendracht. Meneer draagt overwegend zwart en wit, mevrouw gaat in het grijs. De zwarte veren van de mannelijke struisvogel zijn schaarser dan de verenpracht in grijstonen waar het vrouwtje voor zorgt. Die vind je terug in de plimo’s van li design. Kijk ernaar, en zie hoe mooi die zijn opgebouwd in een melange van bruin tot zilver. Haar flossy buikveren lenen zich optimaal voor onze huishoudelijke bezigheden.

Li design is de enige die de struisvogelveren plat als een schilderskwast laat binden. Het model is geregistreerd in de Benelux. Wij noemen haar plimoli. Voor plimoli worden buikveren gebruikt met een stevige pen en een superzachte top.

plimoli

Met de donzige toppen kun je afstoffen en dankzij de sterke pennen kun je er ook mee vegen. Met die platte verenkwast kun je overal tussendoor, onder- en bovenlangs. Heerlijk handig, duurzaam gereedschap voor man en vrouw bij het schoonhouden van het eigen nest.

De struisvogelveer is verfijnd vertakt, laadt zich statisch op en neemt zo zeker 3x z’n gewicht aan stof op. Deze onovertroffen eigenschap wordt ook industrieel ingezet bij de productie van auto’s en computers. Behalve de unieke platte plimo verkoopt li design ook die fantastische struisvogelveren die u kent van carnaval en van Sinterklaas. Li design heeft ook boa’s, sjaals en stola’s met veren en meer …. Leuk als origineel cadeau!

Eieren
En meer...
Mode
Plimo
home contact LinkedIn home home contact home